ایرانیان پک

چاپ سیلک چیست؟ به همراه ویدئو و نکات چاپ سیلک

چاپ سیلک

در این صفحه قصد داریم شما را در مورد چاپ راهنمایی کنیم تا هر سوالی که در مورد چاپ دارید پاسخ داده شود. جهت ثبت سفارش انواع بسته بندی با طراحی اختصاصی و رایگان، فرم زیر را پر کنید تا کارشناسان فروش ما شما را راهنمایی کنند.

عناوین مهم این مقاله:

چاپ سیلک چیست؟ کاربردهای چاپ سیلک

چاپ سیلک یکی از قدیمی‌ترین و معروف‌ترین نوع چاپ در دنیاست که اولین بار توسط ژاپنی‌ها انجام شد و با گذشت زمان در سراسر جهان استفاده از این نوع چاپ رواج پیدا کرد؛ با این تفاوت که امروزه این دستگاه مدرن‌تر و به روزتر شده تا کار با آن سخت و دشوار نباشد و برای هر نوع اجناسی کاربرد داشته باشد.

دلیل محبوبیت این نوع چاپ برای افراد این است که کار کردن با چاپ سیلک ساده است، این دستگاه چاپ اندازه متوسطی دارد که فضا زیادی را اشغال نمی‌کند و در محیط‌های کوچک هم قابل استفاده است؛

استفاده از چاپ سیلک هزینه پایینی دارد و البته کیفیت رنگ بالایی را ارئه می‌دهد، به همین دلایل باعث محبوبیت این دستگاه چاپ جعبه شده است که در ادامه این مقاله به مزیت‌های بیشتر آن می‌پردازیم.

چاپ سیلک رنگی

چاپ سیلک چگونه کار می‌کند؟

چاپ سیلک به صورت ماشینی و دستی انجام می‌شود؛ تفاوتی که این دو با هم دارند در تعداد و سرعت چاپ است.

تفاوت دیگری که چاپ سیک دستی با اتومات دارد در مرحله کاردک کشی است؛ در چاپ سیلک دستی اینکار توسط چاپگر و افراد انجام می‌شود، اما در چاپ سیلک ماشینی توسط دستگاه، بصورت خودکار و اتومات انجام می‌شود.

از چاپ سیلک برای چاپ تصاویر و طرح‌ها بر روی تی‌شرت، کیف‌، کاغذ، چوب، سرامیک چرم مصنوعی و… استفاده می‌شود.

امکان چاپ دستی و ماشینی توسط چاپ سیلک وجود دارد. سادگی کار با چاپ سیلک و ارائه تصاویر چاپی با کیفیت باعث شده در هر صنفی که نیاز به چاپ است الویت اول قرار بگیرد.

با چاپ سیلک می‌توان هر نوع اشکال و یا تصویری را بر روی اقلام مختلف چاپ کرد.

توری یا پارچه در یک قاب مخصوص ثابت می‌ماند و سپس انتقال تصویر و رنگ انجام می‌شود؛ در این مرحله هر قسمتی که نیاز به چاپ تصویر ندارد با ماده‌ای پوشانده می‌شود.

چاپ سیلک امکان چاپ تک رنگ و 4 رنگ را دارد و تمام رنگ‌ها با بالاترین کیفیت ارائه می‌شود که پر استفاده‌ترین چاپ 4 رنگ برای لباس کاربرد دارد.

انجام چاپ سیلک

انواع کاربرد چاپ سیلک چیست؟

امروزه کاربرد چاپ سیلک در تمام جهان بسیار گسترده‌ است و از این دستگاه برای کالاهای پزشکی، هدایای تبلیغاتی، قطعات صنعتی، اسباب بازی، ظروف چینی، محصولات آرایشی و بهداشتی، نایلون و نایلکس، جعبه، کارتن، پارچه، چاپ لیبل، چاپ گرافیک، صنایع خودرو سازی، قطعات لوازم خانگی، مواد شوینده، چرم مصنوعی، تقویم و سررسید، سرامیک، ظروف غذا و…. استفاده شده است.

زمانی که بخواهید برای بسته بندی غذا و یا هر نوع کالایی برای طرح اختصاصی خوداز چاپ استفاده کنید، الویت اول استفاده از چاپ افست و فلکسو می‌باشد؛ دلیل استفاده از این دو نوع چاپ این است که، در تیراژ بالا هزینه مقرون به صرفه‌تر و اقتصادی‌تری دارد و با انجام این دو نوع چاپ ایجاد طرح و رنگ بر روی هر نوع کاغذی امکان پذیر است.

در ایرانیان پک از جدیدترین دستگاه‌های چاپ افست و چاپ فلکسو برای طراحی اختصاصی روی جعبه و کارتن استفاده می‌شود و شما هر طرح اختصاصی در هر تیراژ که داشته باشید بطور رایگان و با بهترین کیفیت انجام می‌شود.

بهترین جوهر چاپ سیلک چیست؟

در این تکنیک چاپ از رنگ‌های مختلفی می‌توان استفاده کرد که ترکیبات اصلی آن‌ها آب و روغن است. رنگ چاپ سیلک چسبناک است؛ همانطور که ظاهر آن با رنگ معمولی تفاوت دارد خاصیت و کارایی آن هم متفاوت است.

رنگ سیلک به دو دسته تقسیم می‌شود:

تک رنگ و چند رنگ؛ از چاپ چند رنگ برای ایجاد طرح بر روی لباس استفاده می‌شود که در ادامه متن به معرفی کاربردی‌ترین رنگ‌های چاپ سیلک می‌پردازیم.

  • جوهر pvc

جوهر pvc بیشترین کاربردی که دارد برای قطعات صنعتی و پلی اتیلن است.

از این جوهر برای انواع چوب، چرم مصنوعی، فلز، تقویم و سر رسید، پلاستیک یا نایلون و… استفاده می‌شود.

  • رنگ پلاستیزول

رایج‌ترین استفاده‌ای که از جوهر رنگ پلاستیزول می‌شود برای پارچه و لباس است که به علت ارائه رنگ و تصاویر شفاف و باکیفیت این جوهر به عنوان محبوب‌ترین و معروف‌ترین رنگ چاپ شناخته شده است.

این جوهر رنگ‌های متفاوت و زیادی دارد که اکثر رنگ‌های آن براق هستند اما برخی از رنگ‌های مات را هم دارا می‌باشد.

  • رنگ پلی اتلین

مرکب پلی اتلین مشابه pvc  می‌باشد و تفاوتی که باهم دارند در چسبندگی آنهاست، از این رنگ برای محصولاتی که جنس سخت‌تری دارند استفاده می‌شود.

رایج‌ترین استفاده از رنگ پلی اتلین برای کالاهایی است که جنس آن پلی اتلین می‌باشد.

این جوهر، تنوع رنگی زیادی دارد که انتخاب خریدار را راحت‌تر می‌کند.

  • رنگ جیر

رنگ جیر نوعی افزودنی است که به ماده پلاستیزول اضافه می‌شود و رنگ شیری دارد. با این ترکیب هر رنگی     را می‌توانید به حالت جیر در بیارید و دیگر نیازی به استفاده از پارچه‌های جیر ندارید.

  • رنگ اورینت

این رنگ با بقیه رنگهای چاپ سیلک متفاوت می‌باشد و حالت خمیری شکل دارد؛ برای ارائه رنگ باکیفیت استفاده از این جوهر نیاز به فردی است که تخصص و تجربه اینکار را دارد.

جوهر اورینت برای چاپ تصویر و طرح بر روی پارچه کتان و نخ پنبه کاربردی است.

کیفیت چاپ رنگ تصاویر با استفاده از رنگ اورنیت پوشش دهی خوبی دارد البته به عوامل مختلفی مثل جنس و الیاف پارچه و دستگاه خشک کن بستگی دارد.

حلال رنگ اورینت آب می‌باشد و حتما باید با هم ترکیب شود؛ برای استفاده از این رنگ جوهر در ابتدا با مقداری آب رقیق می‌شود و سپس بر روی محصول پخش می‌شود.

screen printing squeeges

لوازم چاپ سیلک اسکرین

  • لاک و حساس کننده سیلک

این لاک از دو ماده ژلاتین و بیکرومات تشکیل شده که پس از ترکیب این دو با هم ماده‌ای سبز رنگ بوجود می‌آید. این ماده در مقابل نور حساس است و واکنش نشان می‌دهد.

  • میز نور سیلک

داشتن میز نور سیلک برای ارائه طرح و رنگ مناسب برای ساخت شابلون‌ها کاربرد دارد که داخل آن از لامپ یووی استفاده شده.

 استفاده از این میز باعث می‌شود فاصله، ارتفاع، تعداد و شدت نور را تنظیم کنید چون این موارد مهمترین مرحله چاپ سیلک محسوب می‌شود.

  • دستگاه خشک کن چاپ سیلک

پس از چاپ طرح اختصاصی بر روی اجسام برای خشک شدن آن نیاز به زمان و فضای کافی برای خشک شدن آن‌ها دارید. استفاده از برخی رنگ‌‌های چاپ که بر پایه آب هستند زودتر از مابقی جوهرها خشک می‌شوند و این ممکن است که بدون استفاده از دستگاه خشک کن اینکار انجام شود اما برای رنگ‌های روغنی بدون دستگاه خشک کن امکانپذیر نیست.

  • پاک کننده شابلون چاپ سیلک

پس از استفاده از رنگ‌های مختلف بر روی شابلون یا قالب، برای استفاده مجدد از آنها نیاز به تمیز کردن شابلون‌ها دارید؛

 برای شستشوی شابلون‌ها نیاز به پاک کننده مخصوص دارید و نباید از هر گونه شوینده ای استفاده شود چرا که به مرور زمان باعث پوسیدگی و خراب شدن شابلون‌ها می‌شود.

  • کاغذ مخصوص چاپ سیلک

برای چاپ عکس و طرح، نیاز به کاغذ مخصوص دارید که بعد از چاپ بر روی قاب آغشته به جوهر چاپ قرار می‌گیرد.

  • شابلون چاپ سیلک

شابلون مخصوص چاپ سیلک معمولا چوبی است که کار کردن با آن دشوار و سخت نباشد، برای شابلون چاپ سیلک از فلز هم می‌توان استفاده کرد اما به علت وزن زیاد فلز، شابلون چوبی گزینه مناسب‌تری است.

شابلون و چارچوب فلزی برای چاپ‌ صنعتی و اجناسی که سایز و ابعاد بزرگی دارند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  • اسکویجی چاپ سیلک

برای کشیدن رنگ بر روی شابلون توری استفاده از کاردک و یا اسکویجی چاپ سیلک از واجبات به شمار می‌آید که این ابزار وسیله‌ای لاستیکی است که برای پخش رنگ کاربرد دارد.

بعضی از کاردک‌ها دارای الیاف کنفی هستند که برای جلوگیری از دفرمه شدن کاردک کاربردی است و شما باید بر اساس نیاز خود با کارشناسان فروش ملزومات چاپ سیلک مشورت کنید و بهترین ابزار چاپ سیلک را تهیه کنید.

کاردک‌های استاندارد شماره‌بندی متفاوت دارند که هر کدام برای کاری طراحی و تولید شده است؛ بطور مثال اسکویجی که برای مقوا کاربرد دارد، ممکن است برای پخش رنگ بر روی پارچه کاربرد خوبی نداشته باشد.

حساسیت صافی لبه‌ی کاردک برای محصولی که عرض کمی داشته باشد کمتر است ولی اگر عرض محصول زیاد باشد حتما لبه‌ی اسکوجی باید صاف و استاندارد باشد.

لوازم چاپ سیلک

مزایا و معایب چاپ سیلک چیست؟

مزایا چاپ سیلک:

تنوع بالا رنگ‌ها

 

تنوع رنگ در این نوع چاپ بسیار بالا است و هر رنگی که مد نظر شما است در این دستگاه انجام شدنی است، فقط باید به این نکته توجه کنید که چه رنگ و چه نوع چاپی را برای کدام می‌خواهید انجام دهید؛ در بعضی مواقع ممکن است نوع جوهر رنگی که انتخاب می‌کنید برای برخی از اقلام و اجناس قابل اجرا نباشد.

ماندگاری طولانی چاپ سیلک 

 

اکثر افرادی که می‌خواهند از چاپ سیلک استفاده کنند الویت اصلی آنها ماندگاری چاپ و تصویر است که با این دستگاه چاپ، ماندگاری طولانی چاپ و کمرنگ نشدن آن تضمینی است؛

 البته ماندگاری چاپ به عوامل ختلفی مثل جنس الیاف پارچه، شستشو مدام و شستشو پارچه با آب گرم هم بستگی دارد.

با مرور زمان امکان دارد طرح چاپ کمرنگ، محو یا ترک خورده شود خصوصا اگر مدام در شستشو با آب گرم قرار بگیرد.

 

هزینه پایین چاپ

 

افرادی که نیاز دارند از چاپ برای محصولاتشان استفاده کنند همیشه این دغدغه را دارند که هزینه بالایی پرداخت نکنند؛ استفاده از چاپ سیلک هزینه زیادی ندارد حتی در تیراژ بالا هم مقرون به صرفه و اقتصادی است.

چاپ روی سطوح مدور و غیر هم سطح

 

همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم استفاده از این چاپ بسیار گسترده است و در اکثر اقلام مورد استفاده قرار می‌گیرد به همین دلیل بیشترین استفاده و کاربرد را دارد.

چاپ سیلک قابلیت چاپ هر نوع طرح و رنگی را بر روی سطوح مدور و غیر هم سطح را دارد. با این روش می‌توان طرح اختصاصی را بر روی اجناسی مثل شیشه، لیوان، ساعت دیواری، تقویم و سررسید چاپ کرد.

کیفیت بالا  طرح و تصاویر چاپ سیلک

 

در دستگاه چاپ سیلک جوهر مستقیما بر روی اجسام پخش می‌شود و همین موضوع باعث ایجاد تصاویر باکیفیت با رنگ‌های شفاف می‌شود. این نکته را هم در نظر داشته باشید که ارائه تصاویر اگرچه با کیفیت است اما در مقایسه با چاپ دیجیتال کیفیت کمتری دارد.

نیاز به فضای کم برای دستگاه چاپ سیلک

 

دستگاه چاپ سیلک در ابعاد مختلف طراحی و تولید شده است که هر کدام کاربرد خود را دارد اما برای داشتن این دستگاه چاپ نیاز به فضای زیادی ندارید و با در اختیار داشتن فضای حداقل 12 متر می‌توانید کارگاه کوچک خود را داشته باشید و از این دستگاه چاپ استفاده کنید.

قابلیت ارائه رنگ با کیفت در پارچه تیره با چاپ سیلک

 

با استفاده از چاپ سیلک می‌توان روی تیره‌ترین پارچه هر طرح و رنگی را چاپ کرد.

هنگام چاپ با این دستگاه رنگ بر عمق پارچه نفوذ میکند که همین باعث می‌شود طرح و رنگ جذابی ظاهر شود. با چاپ سیلک امکان چاپ بر روی هر جنس و رنگ پارچه وجود دارد.

معایب و مشکلات چاپ سیلک:

استفاده از این چاپ زمان‌بر نیست اما هنگامی که بخواهید از چند رنگ همزمان استفاده کنید، هزینه و زمان بیشتری نیاز دارد. چاپ سیلک برای اکثر اجسام در ابعاد متوسط تا ابعاد بزرگ کاربرد دارد اما از این نوع چاپ نمی‌توان بر روی اشیاع خیلی کوچک چاپ انجام داد و محصول باید ابعاد استاندارد را دارا باشد.

جوهرهایی که در چاپ سیلک استفاده می‌شود سازگار با محیط زیست نمی‌باشد.

هزینه چاپ سیلک به چه عواملی بستگی دارد؟

هزینه چاپ سیلک بر اساس نوع دستگاه و نوع سفارش مشتری متغیر است و با گرانی و تورم در ایران نرخ آن ثابت نمی‌ماند در ادامه این مقاله مواردی که تاثیر مستقیم بر روی هزینه چاپ می‌گذارند را با هم بررسی می‌کنیم.

یکی از اصلی‌ترین عواملی که در هزینه چاپ سیلک تاثیر دارد استفاده از مواد اولیه و متریال با کیفیت است که همین مورد در ماندگاری و ترکیب رنگ چاپ مشخص می‌شود.

1 F2sYa7S4qAb7U 8ZYjMFpA 1
  • تعداد رنگ و طرح‌های چاپ

زمانی که شما طرح‌های زیادی داشته باشید که بر روی یک محصول چاپ شود هزینه بیشتر می‌شود. دلیل تغییر هزینه، تنظیم دستگاه چاپ برای هر مورد چاپ است که پروسه چاپ سیلک را طولانی می‌کند.

  • سایز طرح انتخابی

 در این نوع چاپ هر چقدر ابعاد طرح بزرگتر باشد جوهر بیشتری مورد استفاده قرار می‌گیرد و هزینه چاپ سیلک بالاتر می‌شود. اگر طرحی که می‌خواهید چاپ کنید خیلی بزرگ باشد یا طراحی ویژه‌تر و پیچیده‌ای داشته باشد، برای انجام اینکار حتما باید از دستگاه‌های مدرن‌تر چاپ سیلک استفاده شود.

  • جنس محصول جهت چاپ

هزینه چاپ برای هر نوع محصول و اقلامی متغیر است؛ بعضی از محصولات حساسیت زیادی برای چاپ دارند که برای این اجناس باید از کارشناسان چاپ مشاوره بگیرید تا از رنگ و دستگاه چاپ مختص همان جنس استفاده کنند.

بطور مثال: اگر لباسی از جنس پلی استر باشد حساسیت آن برای چاپ بیشتر است، چون این جور اجناس در برابر حرارت ممکن است آسیب ببینند و در تمام مراحل انجام چاپ سیلک باید مراقب آسیب ندیدن آن باشد.

  • تعداد تیراژ چاپ سیلک

تعداد تیراژ چاپ در هزینه آن موثر است؛ برای ایجاد طرح با دستگاه چاپ سیلک در تیراژ بالا هزینه آن  کمتر و به صرفه‌تر است و مهم‌ترین دلیل آن مدت زمان راه‌اندازی دستگاه چاپ است. چون زمان راه‌اندازی دستگاه چاپ سیلک طولانی است و اکثر چاپخانه ها این سفارشات را در تعداد بالا با هزینه کمتری انجام می‌دهند.

نکات مهم و کاربردی چاپ سیلک

کار با دستگاه چاپ سیلک اگرچه کار سخت و دشواری نیست و هر فردی می‌تواند با آموزش دیدن این کار را انجام دهد، اما برخی از مراحل چاپ نیاز به تجربه بالا دارد که ما در این مقاله تجربیات خود را با شما به اشتراک می‌گذاریم.

ink
  • نحوه آماده کردن جوهر چاپ سیلک

برای ارائه تصویر با کیفیت توسط دستگاه چاپ سیلک، نحوه آماده سازی و انتخاب درست جوهر سیلک تاثیر زیادی دارد.

 اگر مقدار جوهر را خیلی نازک یا خیلی ضخیم روی صفحه پخش کنید تنظیم و کیفیت چاپ سخت و دشوار می‌شود و ممکن است کیفیت تصویر آن چیزی نباشد که شما انتظار داشتید.

برای تنظیم جوهر روی صفحه می‌توان ماده‌ی مخصوص چاپ سیلک را به آن اضافه کنید که به غلظت و رقیق شدن رنگ کمک می‌کند.

 استفاده از ماده نرم و شفاف برای چاپ سیلک، پخش جوهر را راحت و کار چاپگر را هم کمتر و آسان می‌کند.

با ایجاد بافت صحیح، باید جوهر را قبل از ریختن و استفاده از آن در چاپگر صفحه خود هم بزنید.

زمانیکه یک رنگ را به درستی هم بزنید با اینکار کیفیت جوهر تضمین می‌شود و احتمال خراب شدن رنگ چاپ را از بین می برد.

هنگامی که جوهر شما صاف شد و ساختار “خامه ای”بوجود آمد، آماده ریختن بر روی صفحه چاپ است.

  • آماده سازی طرح برای انجام چاپ

تنظیم طرحی که برای چاپ انتخاب کردید به اندازه آماده کردن جوهر برای چاپگر صفحه نمایش ضروری است.

برای انجام اینکار می‌توانید تصویر را روی یک لایه شفاف کپی کنید، که با هزینه بسیار کمی از طریق چاپخانه‌ها  این کار برای شما امکانپذیر است.

برای ایجاد طرح بهتر است پس زمینه محصول واضح و روشن باشد؛ برای اطمینان از اینکه طرح شما به درستی آماده شده است به کمک یک متخصص چاپ نیاز دارید.

  •  صفحه نمایش را تا حد امکان محکم نگه دارید

شل بودن صفحه نمایش می تواند فرآیند چاپ روی صفحه را خراب کند زیرا کیفیت تصویر نهایی چاپ شده را به خطر می اندازد. اگر صفحه نمایش محکم نباشد کیفیت خوبی ارائه نمی‌دهد و در این مرحله دستگاه جوهر پس می‌دهد.

 هنگامی که صفحه نمایش سفت باشد، محصول نهایی کیفیت عالی خواهد داشت و به دلیل فشار کمتر، تولید آسان‌تر خواهد بود.

  • انتخاب توری چاپ سیلک

برای انتخاب توری شابلون مناسب باید بدانید تعداد روزنه‌های هر صفحه نمایش متفاوت است و هر کدام مخصوص کاری طراحی و تولید شده است.

روزنه‌های شابلون مش هم نامیده می‌شود که تعداد مش‌های بالاتر جوهر کمتری را از طریق صفحه بر روی چاپ منتشر می‌کند؛ تعداد روزنه یا مش کمتر شابلون بر عکس عمل می‌کند.

تعداد مش های مورد نیاز شما به پیچیدگی طرحی که چاپ می‌کنید و تعداد رنگ‌های استفاده شده بستگی دارد. برای داشتن ظاهری پر رنگ، از صفحه نمایش تعداد مش کمتر استفاده کنید. برای طرح‌های پیچیده‌تر باید از صفحه نمایش با تعداد مش بالاتر استفاده کنید.

مراحل انجام چاپ سیلک

روش‌های مختلفی برای چاپ روی صفحه وجود دارد، اما همه آن‌ها از یک تکنیک اساسی استفاده می‌کنند. شکل چاپی که در مورد آن صحبت خواهیم کرد از یک امولسیون واکنش‌گر نور ویژه برای ایجاد یک شابلون سفارشی استفاده می‌کند. این محبوب ترین نوع چاپ تجاری است، زیرا می‌توان از آن برای ساخت شابلون‌های پیچیده استفاده کرد.

در اینجا، ما در مورد فرآیند چاپ روی صفحه گام به گام با شما صحبت خواهیم کرد. ما همچنین ویدیویی از فرآیندی که در کارگاه خود اتفاق می‌افتد گردآوری کرده‌ایم، بنابراین می‌توانید ببینید که چگونه لباس‌های چاپ شده با صفحه نمایش سفارشی با کیفیت بالا را ایجاد می‌کنیم.

1. ایجاد طرح چاپ سیلک روی کاغذ مخصوص:

برای شروع در مرحله اول طرح بر روی کاغذ کالک پرینت می‌شود که برای ایجاد شابلون استفاده خواهد شد.

2. انتخاب توری شابلون چاپ سیلک:

بعد از آماده شدن طرح چاپ باید شابلون مخصوص را انتخاب کرد، چاپگر یک شابلون را متناسب با پیچیدگی طرح و بافت پارچه در حال چاپ انتخاب می‌کند. سپس صفحه توری با لایه ای از امولسیون حساس به نور پوشانده می‌شود.

معمولا شابلون‌ها از چهارچوب فلزی یا چوبی تهیه شده‌اند که بر روی آن یک صفحه توری کشیده شده تا رنگ را پخش کنند.

3. ماده امولسیون در مقابل نور قرار می گیرد:

در این مرحله از چاپ سیلک، کاغذ کالک که بر روی آن طرح اختصاصی خود را چاپ کردیم روی صفحه پوشش داده شده با امولسیون در مقابل نور زیاد قرار می‌گیرد.

قسمت‌هایی از صفحه که توسط طرح پوشانده شده است به صورت مایع باقی می‌مانند. اگر قرار است طرح نهایی شامل بیش از یک رنگ باشد، برای اعمال هر لایه جوهر باید از یک صفحه نمایش جداگانه استفاده شود.

برای ایجاد محصولات چند رنگ، چاپگر باید از مهارت خود برای طراحی هر شابلون استفاده کند و آنها را کاملاً ردیف کند تا اطمینان حاصل شود که طرح نهایی بدون درز است. در این مرحله ماده حساس به نور بعد از قرار گرفتن در نور سفت می‌شود.

4. ماده امولسیون شسته می‌شود:

پس از اینکه صفحه برای مدت زمان مشخصی در معرض نور قرار گرفت، قسمت‌هایی از صفحه که توسط طرح پوشانده نشده بود، به ماده سفت و سختی تبدیل می شوند که هر ماده امولسیون که بصورت مایع باقی مانده باشد با دقت شستشو داده می‌شود. چاپگر هرگونه لمس یا اصلاحات لازم را انجام می دهد تا چاپ را تا حد امکان به طرح اصلی دقیق کند. شابلون اکنون آماده استفاده است.

5. طرح ما در این مرحله برای چاپ آماده می‌شود:

پس از آماده شدن طرح انتخابی باید در دستگاه چاپ قرار بگیرد‌؛

لباسی که چاپ می‌شود روی تخته چاپ، زیر صفحه نمایش قرار می‌گیرد.

برای این‌کار دستگاه پرس‌های مختلفی بصورت دستی و اتوماتیک وجود دارد که بر اساس نیاز و بودجه خود می‌توانید از آنها استفاده کنید. برای چاپ های چند رنگ، چاپگر چرخشی می تواند برای اعمال لایه های رنگی جداگانه به صورت متوالی استفاده شود.

6. قرار دادن الگو در دستگاه چاپ سیلک:

پس از قرار دادن محصول داخل دستگاه چاپ، جوهر از طریق صفحه روی آن پخش می‌شود.

صفحه نمایش روی صفحه چاپ پایین می‌آید. جوهر به انتهای بالای صفحه اضافه می شود و از کاردک سیلک برای کشیدن جوهر در تمام طول صفحه استفاده می شود. این جوهر را از طریق شابلون انتقال می‌دهد و طرح را روی محصول نمایان می‌کند. اگر چاپگر در حال ایجاد چندین مورد باشد، صفحه نمایش بلند می شود و لباس جدیدی روی تخته چاپ قرار می گیرد. سپس این روند تکرار می شود. هنگامی که همه موارد چاپ شدند و شابلون به هدف خود رسید، امولسیون با استفاده از یک مایع شستشوی مخصوص حذف می شود تا بتوان از مش برای ایجاد شابلون های جدید استفاده مجدد کرد.

7.خشک شدن محصول و بررسی چاپ:

در مرحله آخر محصول نهایی برای خشک شدن رنگ چاپ از یک دستگاه خشک کن عبور می‌کند تا ماندگاری جوهر و چاپ بیشتر شود و ساختار یک دست و شفاف ایجاد کند.

پس از خارج شدن از دستگاه، محصول توسط کارشناس مورد بررسی قرار می‌گیرد و به طور کامل شسته می‌شود.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *